Velkommen

Gjennom vel 25 års erfaring og interesse for en bransje i utvikling, har Larvik Trykkluft as etablert en sentral posisjon i Vestfold,Telemark og Buskerud . Vi har som målsetning å følge opp eksisterende kunder samt etablerte agenturer og produkter.

Våre overordnede mål er å styrke markedsposisjon som leverandør av service og utstyr til anlegg, industri og stein bransjen innen feltene trykkluft , rengjøringmaskiner pneumatikk, vei, anleggsutstyr,  hydraulikk og automasjon. I første fase vil Vestfold, Telemark og Buskerud være vårt markedsområde. Vi er også bevist i vårt HMS og miljøarbeide for å sikre kvalitet og sikkerhet på våre tjenester og produkter. ( miljø fyrtårn sertifisert ). Kunnskap er vår bedrifts nøkkelord. Samtidig er fleksibilitet en selvfølge. For vår del handler det om å møte kunden i forkant og strebe etter tilpassede løsninger. Enten det gjelder nye produkter, service eller utleie.

Hos Larvik Trykkluft as finner du ingen stor og byråkratisk organisasjon. Vi er få og beslutninger tas direkte. Du får personlig service og rådgivning.

En gjennomgående kvalitets profil i alle ledd er viktig for best resultat. Ved å samarbeide med anerkjente merkevareleverandører som Atlas Copco og Benetti Macchine, Mobil ,  Solga og Ahlsell sikrer vi våre kunder de beste produktene og tjenestene til enhver tid.2015 Larvik Trykkluft AS - Ringdalskogen 93 - 3270 Larvik - Tlf: 33156585 - Fax: 33156586